ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Τα γενόσημα δεν διαφέρουν ποιοτικά από τα πρωτότυπα;

Τα γενόσημα έχουν πανομοιότυπο χημικό τύπο με τα πρωτότυπα, επομένως έχουν την ίδια θεραπευτική επίδραση στον οργανισμό. Αντιγράφοντας την υπάρχουσα “συνταγή”, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν πληρώνουν πολλά χρήματα για μια πατέντα, οπότε έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τα προϊόντα τους. Η ασφάλεια και η ποιότητα των γενοσήμων δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, διότι υποστηρίζεται από τα σχετικά πιστοποιητικά, τα οποία εκδίδονται από τις κυβερνητικές υπηρεσίες του κατασκευαστή.

Jeneric facly διπλότυπο πρωτότυπο?

Εάν εξετάσετε τη χημική σύνθεση και των δύο, θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αντίγραφα: ο “θεραπευτικός πυρήνας” είναι γενικός και οι προσμίξεις που συνδέονται είναι διαφορετικές. Οι ακαθαρσίες στη διαδικασία θεραπευτικής επιρροής δεν παρέχουν. Μετά τη λήξη της προστασίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η αρχική εταιρεία πωλεί σε άλλους κατασκευαστές μόνο ένα ημιτελές προϊόν της δικής της μάρκας. Αλλά τα μυστικά της παραγωγής δεν ανοίγονται. Ενώ οι παρασκευαστές παρενοχλούνται φέρνοντας ένα ημιτελές προϊόν, μόνο το πρωτότυπο φάρμακο πωλείται στα φαρμακεία. Μόλις οι κατασκευαστές καταφέρουν να δημιουργήσουν ανάλογα – τα γενόσημα εμφανίζονται στα ράφια των φαρμακείων.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις προετοιμασίες σας;

Τα παρασκευάσματα συμβάλλουν στην εμφάνιση στύσης μόνο με την παρουσία σεξουαλικής διέγερσης! Μην παίρνετε περισσότερα από ένα δισκία την ημέρα. Παρακαλείστε να ακολουθείτε τη δοσολογία και τις αντενδείξεις.