Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο Ελλάδα-Φαρμάκειο είναι μια απλή και βολική διαδικασία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Προσπαθούμε να κάνουμε την εμπειρία αγορών σας όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική, αλλά μερικές φορές προκύπτουν καταστάσεις όπου μια παραγγελία μπορεί να χρειαστεί να ακυρωθεί. Ακολουθούν οι βασικοί όροι και η διαδικασία που πρέπει να γνωρίζετε:

1. Όροι και Διαδικασία ακύρωσης: Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί. Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας, δεν είναι δυνατή η ακύρωση, αλλά μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφών μας.

2. Ακύρωση παραγγελίας: Βήμα προς βήμα: Για να ακυρώσετε μια παραγγελία, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιώντας τις επαφές που αναφέρονται στον ιστότοπο. Συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον λόγο ακύρωσης. Θα προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

3. Επιστροφή χρημάτων: Εάν ακυρώσετε με επιτυχία την παραγγελία σας, το ποσό που πληρώσατε θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας εντός λίγων εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή προϊόντος: Πολιτική και διαδικασία

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο φαρμακείο μας Ελλάδα-Φαρμάκειο και εγγυόμαστε την επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάσταση του προϊόντος στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Ελαττώματα προϊόντος: Εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή δεν πληροί τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά, αναλαμβάνουμε να επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή να αντικαταστήσουμε το προϊόν με παρόμοιο εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. p>

2. Άρνηση αγαθών: Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας: Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με την αγορά ή επιλέξετε διαφορετικό προϊόν, παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Ωστόσο, το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

3. Εξαιρέσεις από την πολιτική επιστροφών: Για να διασφαλιστούν τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, ορισμένα είδη δεν μπορούν να επιστραφούν. Δώστε προσοχή στις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:

Στοιχεία που δεν μπορούν να επιστραφούν

1. Φάρμακα: Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα φάρμακα γενικά δεν υπόκεινται σε επιστροφή. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα επιστρεφόμενα φάρμακα, ακόμη και αν η συσκευασία είναι άθικτη.

2. Είδη με ημερομηνία λήξης: Τα είδη με περιορισμένη ημερομηνία λήξης δεν μπορούν να επιστραφούν εάν η ημερομηνία λήξης έχει λήξει.

3. Προϊόντα με ειδικές συνθήκες αποθήκευσης: Ορισμένα προϊόντα απαιτούν ειδικές συνθήκες αποθήκευσης, η παραβίαση των οποίων μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του προϊόντος. Επομένως, τέτοια προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Επιστροφή χρημάτων πληρωμής: Η οικονομική σας εμπιστοσύνη

Εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων εάν πληρούνται οι όροι επιστροφής που περιγράφονται παραπάνω. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται στην ίδια κάρτα πληρωμής ή λογαριασμό από τον οποίο έγινε η πληρωμή. Οι χρόνοι επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα ή το σύστημα πληρωμών, αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε επιστροφές χρημάτων το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεται να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας χρησιμοποιώντας τις επαφές που παρέχονται στον ιστότοπο. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με παραγγελίες και επιστροφές στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο Ellada-Farmakeio .

Μην ξεχνάτε ότι η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την εμπειρία των αγορών σας μαζί μας ευχάριστη και χωρίς άγχος.